Benzinska pumpa „Soko-M“

Alekse Markišića 176A, 18230 Sokobanja

Benzinska pumpa „Soko-M“ nastala je kao rezultat vizije naše firme da je neophodno da dalje širi svoje delatnosti kako bi odgovorili na potrebe tržišta i naših klijenata, ali i zahteve snabdevanja dizelom i benzinskim derivatima. Iako u Soko Banji postoji nekoliko benzinskih pumpi, potreba za benzinom i dizelom i tečnim naftnim gasom raste, posebno u turističkim kraju poput našeg, gde je pojačan prevoz putnika, ali i robe koja se svakodnevno doprema do ugostitelja i sve je veća upotreba tečnog naftnog gasa za šporete u velikim kuhinjama sokobanjskih restorana, ali i kuhinjama manjih ugostitelja za koje je upotreba plina jedna od najekonomičnijih ušteda. U nameri da pomognemo našim poslovnim prijateljima, vrednim sokobanjskim ugostiteljima, u pripremi je punionica plinskih boca za domaćinstvo.

Dobro opremljena benzinska pumpa, kao što je naša, gde svakodnevno 24 h 9 vrednih radnika radi na prodaji benzina, nafte i nafte iz uvoza, tečnog naftnog gasa, svih vrsta ulja i akomulatora, nije samo benzinska stanica, već i mesto snabdevanja putnika namernika koji su ožedneli ili bi da popiju kafu, odmore uz cigarete ili neki slatkiš.

Pumpa se nalazi na adresi Alekse Markišića 176A, na samo ulazu u Soko Banju iz pravca Bovanskog jezera, na jednom od saobraćajno najprometnijih puteva u ovoj opštini, pa smo 24 h svakog dana u nedelji na usluzi našim klijentima.