Prodavnica Agro–M

Alekse Markišića 86, 18230 Sokobanja

Prodavnica „Agro-M“ osnovana je 2002. godine, tada je u Soko Banji, na lokaciji današnje adrese Alekse Markišića 86, otvorena prodavnica sa ciljem da se prvenstveno distribuiraju proizvodi Mlina „Soko-M“. Danas je taj cilj daleko od početnog, pored hrane za stoku, proizvedene od pšeničnih mekinja iz našeg mlina, mogu se naći i premiksi za stočnu hranu, mineralna djubriva, semenska roba, pčelarska oprema, hrana za kućne ljubimce, delovi za poljoprivrednu mehanizaciju, oprema za plastenike.

Zajedničkim trudom vlasnika, prodavaca i kupaca, naših domaćina iz sokobanjskih sela i same Soko Banje, uspevamo da naša ponuda, cene, usluga, ali i asortiman i kvalitet robe uvek budu podredjene zahtevima krajnjih potrošača. Naš prodajni asortiman jeste širok iz razloga da na jednom mestu pružimo sve što je potrebno jednom seoskom proizvodnom domaćinstvu, poboljšanjem asortimana i kvaliteta prizvoda u našoj prodavnici, pokušavamo da poboljšamo ulaganje domaćina u poljoprivrednu proizvodnju, čuvanje i povećanje stočnog fonda, razvoj pčelarstva i mašinsku obradu ratarskih kultura, što će u krajnjem doprineti sveobuhvatnom razvoju domaćinstava u ovom području.

Trudimo se već 20 godina da ono što je kupljeno u našoj prodavnici bude primenjeno na najbolji mogući način, da semena i djubriva daju maksimalne prinose, ali da se čuva zdravlje okoline što je veoma važno u ovom kraju prirodnih lepota i lečilišta, ne samo zbog turista, već i zbog naše dece.

Naši prodavci se ne predstavljaju uvek kao stručnjaci, ali ih kupci tako doživljavaju i to je razlog uzajamnog poverenja i dugogodišnjeg našeg uspeha.